Monday, May 19, 2014

Hooaja viimane mäng

Nuuks! Sõna otseses mõttes. Pesapalli vaatamine oli nii damn fine minu jaoks ja nüüd hooaeg läbi. Augustis algab football season. Jään sellele lootma. Veetsime mängu siis sviidis. Sviidi eelised on söök, (liha, hot-dog saiad, krõpsud, tortillad, juurviljad dipikastmega, kastmed, köögiviljad) jook, (sviidis külmkapp kus vesi, coca-cola,sprite) tuulikud mis tagavad õhu ringluse kuumadel päevadel ja katus mis tagab täieliku varju päikse eest + see et sviitides ei liigu rahvast kui murdu ringi ning mugav liikuda. Host vanemad käisid sviidi eest 500 dollarit välja :D nii et jah. Mänguga jäin üli rahule, kuigi kodutiim kaotas aga see tegigi jälgimise pingelisemaks. 
Sviidi taga sai rahulikult telefoniga rääkida ja veidi kõrvu puhata(ameeriklased on mängude ajal sama valjud kui kogu Tallinna lauluväljak sopranit lauldes) ja mõnus silmi ka puhata...



Tavalised istekohad on siis sellised(lagi päike ja pikad pingid) eelis on see, et vaatajatel pole kaitsevõrku ees, mis tähendab et pall lendab publikusse ja õnnejunn oled küll kui endale püüad. 
Jään igatsema seda pere traditsiooni. Nii armas oli alati vaadata kuidas isad oma poegadega tulid mängu vaatama, fänniriided seljas ja autogrammide jaoks ostetud pesapallid käes. Mängijad olid alati lastega nii sõbralikud ja rõõmsameelsed ka ning rääkisid hea meelega enne mängu soojendust posti najal juttu. 
Aga üli vinge laupäev oli. Üle pika aja üks meeldivamaid. :)

No comments:

Post a Comment