Thursday, March 27, 2014

Castles




Eile sai beebi ühe aastaseks. Igal pool on see big thing. Kuna mu host ema on omadega viisakalt öeldes suht mättas, ei olnud ka mingit segibeebi möllu. Küll aga oli päevas teistmoodi hõngu olemas. Hommikul tuli host isa happy birthday mütsidega ja tegin isast ja pojast pilti. Siis, nagu ikka, läksid vanemad tööle ja jäin sünnipäeva lapsega tavalist päeva jätkama. Kui host isa koju tuli, oli tal suur papa smurf käes ja tuli kohe poja juurde suure naeratusega. Alright, sünnipäeva spirit hakkas arenema. Seejärel sättisime end valmis ja läksime Outbacks'i. Outbacks on teisisõnu stake house. Väga hea liha söögikoht! Pole kõige odavamate killast, aga väärib oma hinnavariatsiooni õigustatult. Kogu menüü peale oli umbes kuus alla 600 kcal sööki. Siin ma polegi näinud, et konkreetsed kcal sisaldused oleksid menüüs olemas, kui ma Inglismaal käisin oli igal pool toiteväärtus olemas. Mina, nagu ikka, piirdusin seekord kerge kana caesari salatiga - mis oli jube hea, mida ma sõin pool tundi, kuna see oli nii suur ja millest mu kõht sai nii täis, et oleks lauapeal väikse põõna visanud. Algatuseks toodi lauale leiba. Sõna otseses mõttes leiba. Oh seda õnne, sest see tõesti maitses nagu Eesti leib. Kõrvale toodi veel toorjuustu. Soojenduseks võtsid vanemad lauale paneeritud sibulaid teravas kastmes ja mnjamh..ega isu selle järgi eriti ei olnud, sest jällegi toit, mis on puhtalt õli seest läbi immutatud. Sünnipäeva laps jäi autos magama, seega magas ka pool sünnipäeva söömaaega maha - aga see on suhteliselt tüüpiline igas eas...nii palju kui ma näinud olen. Kui beebi üles ärkas, palus host ema töötajatel laulda sünnipäeva laulu. Oooooooookei. Mõtlesin omaette et pliis ärge mingite pasunatega küll tulge. Ei tulnud õnneks ja laul kestis heal juhul 10 sekundit. Visati jäätis lauda ja joosti edasi tegutsema. Õhtul tegime kodus veel pilte ja sain ka beebiga sünnipäeva pildile. Järgmine nädalavahetus on beebi sünnipäeva tähistamine teiste pereliikmete, sõpradega ja kolleegidega pesapalli väljakul. Beebi nimi ja pilt läheb siis suurelt mängu ajal ekraanile ja staadioni poolt on igale sünnipäeva külalisele muffin. Alguses tahtsid vanemad vip ruumi võtta mängu ajaks, et saab seal tähistada ja mängu samal ajal vaadata, aga kuna järgmine laupäev on suurte liigade mäng, siis olid need juba ammu ära broneeritud. Seega osaliselt tuleb vist rahvast majja ka ja korralik grillimine võetakse ette.
Esmaspäeval käisime korvpalli vaatamas. FSU - Georgetown. Mäng lõppes üllatavalt, FSU võiduga. FSU sai üle 100 punkti ja kaotaja tiim 90 millegagi. Päris fun oli tegelikult, kuigi mulle meeldib pesapall kordi rohkem. Mängu lõpus hakkas mingi kähkluse moodi asi ka arenema, aga siis tormasid sebrad platsi ja asi oli ants. Tühjana nägi saal välja nii.

Ükspäev joostes avastasin ühe ilusa koha. Läksin täna sinna pildistama. Siis, kui joostes käisin, oli päike alles tõusmas ja puude tagant tulid veel päiksekiired-nii et võite aimata kui ilus võis olla.


No comments:

Post a Comment